Termoszerviz Kft. - H-8800 Nagykanizsa, Csengery u. 113 / B - Telefon: +36 (93) 537-430 - Telefax: (36 93) 537 431
Műszaki ügyelet: +36 (30) 235-0020 - E-mail: magyar  |  english
Termoszervíz
Bemutatkozás

A Termoszerviz Kft. sokrétű megoldást kínál a magas energia költségek csökkentésére, a kimeríthetetlen és folyamatosan rendelkezésre álló energiák felhasználására és hasznosítására. Cégünk munkatársai elkötelezettek az energiatakarékos és környezetkímélő berendezések és rendszerek felhasználása mellett.

Partnereink energiaracionalizálási elképzeléseinek megvalósítására komplex terveket készítünk. Ennek keretében épületgépészeti kivitelezést, klimatechnikai kivitelezést, PB tartály telepítést és még számos egyéb feladatot végzünk megrendelőink számára. Ingyenes szaktanácsadással állunk az érdeklődők rendelkezésére, elvégezzük a helyszíni felmérést, javaslatot teszünk az épületek hő-technikai tulajdonságainak javítására, energiatakarékos berendezések telepíthetőségére: megtervezzük és kivitelezzük a berendezéseket, rendszereket.

Megépült rendszereink többsége ipari és kommunális létesítmény, de készítettünk pályázatokat közintézmények - polgármesteri hivatalok, iskolák, óvodák, termelő üzemek, logisztikai központok részére is.

Minőségi gyártók termékeivel - elsősorban Buderus és Viessmann - biztosítjuk, hogy megrendelőink a legkorszerűbb, legtakarékosabb és legkényelmesebb technológiák felhasználása révén csökkenthessék energia költségeiket.

Az alábbi rendszerek tervezésére és kivitelezésére vállalkozunk:

  • víz/víz hőszivattyús,
  • levegő/víz hőszivattyús,
  • talajhő/víz hőszivattyús,
  • napkollektoros és
  • napelemes rendszerek.

kiemelt partnereink

Totalgaz PRIMAENERGIA KÉSZ Kft Égáz-Dégáz Kraftszer MOL Rt. E-ON