Termoszerviz Kft. - H-8800 Nagykanizsa, Csengery u. 113 / B - Telefon: +36 (93) 537-430 - Telefax: (36 93) 537 431
Műszaki ügyelet: +36 (30) 235-0020 - E-mail: magyar  |  english
Tevékenységek
Gázipari berendezések gyártása

PB-gáz elpárologtatók

A COPRIM típusú PB-gáz elpárologtatókat és nyomásszabályozó egységeiket 15kg/h – 1000 kg/h teljesítménytől, elektromos és melegvíz fűtésű kivitelben gyártjuk.

Szekrényes gáznyomás szabályozók

A földgáz üzemű ipari és kommunális gáznyomás szabályozó állomások gyártásával 1997-től foglalkozunk.

Autógáz és targoncatöltő rendszerek

Az üzemeken belüli anyagmozgatás hatékony és költségtakarékos megoldása a propán-bután gázzal üzemelő targoncák alkalmazása. Cégünk vállalja targoncatöltő berendezések tervezésének, engedélyeztetésének, gyártásának, helyszíni telepítésének és beüzemelésének munkáit. Gázipari gyártmányaink egyike a keretre szerelt targoncatöltő berendezés, amely komplett egységet képezve gyors, biztonságos és magas színvonalú megoldást kínál megrendelőink számára.

A benzin üzemű autók alternatívájaként már sok éve jelen van a piacon a propán-bután cseppfolyós gáz, mint üzemanyag. Az autógáz töltőállomások tervezése, engedélyeztetése, gyártása, helyszíni telepítése és beüzemelése tevékenységi körünkbe tartozik. Rövid határidővel vállaljuk egyedi és keretre szerelt berendezéseink telepítését. Sok éves tapasztalatunkat felhasználva vállaljuk berendezéseink leszállítását

Gázkeverő berendezések

Gázkeverő berendezéseink propán-bután gáz és levegő keverésével olyan kimeneti gázelegyet állít elő, amely földgázzal üzemelő rendszerekben automatikusan helyettesíteni tudja a földgáz energiahordozót. Berendezéseink segítségével a földgázszolgáltatás kimaradása vagy korlátozása esetén (a gázfogyasztó berendezések átállítása nélkül) is biztosítható a folyamatos és biztonságos gázellátás. Alkalmasak a berendezések ún. csúcs??? is, mert a változó földgázigény kiegyenlítésével jelentős költségtakarítás érhető el. Szakembereink ingyenesen elvégzik az alkalmazás gazdaságossági számítását, így partnereinknek optimális javaslattal tudunk szolgálni.

kiemelt partnereink

Kraftszer